Målsnöret

Förlåt mig snälla du för att jag inte uppdaterar så bra eller visar bilder....men just nu är allt ett kaos, dock ett angenämt sådant. Vi flyttar, städar, packar det sista....vi är såååå nära målsnöret och det vi kämpat för ett helt år!! Lilla torpet är strax utflyttat och urstädat, ibland är det bra att äga städfirma och ha anställda. Tack Bettan!! =)
 
Det är sista gångerna man gör allt i torpet...tvättar, diskar, duschar, sover...vemod.
Men desto roligare göra allt för första gången i Lillträsk.
 
 
Ha det gott!

Nu packar vi

Är det inte renovering så är det packning...och nu i helgen packar vi för fullt och kör saker, så förlåt snälla du som läser för dåliga uppdateringar.
 
Har hunnit ha finbesök av förra ägarinnan av Lillträsk, hon kom och hälsade på med sina två barnbarn. Väldigt trevligt att träffa dessa människor och prata både då och nu.
 
Fy vilken åska...och jag som sitter på golvet vid alla uttag under ett fönster!! Sofforna är borta, likaså allt som går att sitta på. Men jag ville visa dig vad som händer i Lillträsk....så jag gör det snabbt innan åskan tar mig!! =)
 
Elektrikern blev klar med elen i Fredags & jag känner mig stolt som en tupp över mitt val av placering på dessa två fina "spottar" i taket. Fint va??
 
 
Kyl & frys har kommit på plats i det gamla skafferiet
 
 
 
 
 
 
Tänk att detta var för några månader sedan i köket...
 

Och detta när vi slog ut väggen till det som nu ska bli badrum...
 
 
 
Vi är duktiga!!!!

Dörr

Skrapar, slipar och håller på att grundmåla den dörr som ska bli toalettdörr. En gammal dörr som stått i flera år...
Då jag vänder på den och ska grundmåla andra sidan inser jag att jag missat slipa så noggrant på några ställen, men vad gör väl det?
Dörren är som mig, den har levt, bär på minnen och det syns. Den är inte nytillverkad, den är personlig.