Advent

Nu är det nästan färdig pyntat i Lillträsk. Tycker lagom är bäst. Har bakat två sorter som kan vara kul att bjuda då det kommer besök, pepparkakstryffel och pepparkaksmuffins med apelsinfrosting. Inte hunnit smaka ännu men det doftar underbart.
Jag och Kiwi har varit upp till korsningen och tänt marshall tills husse och Lyra kommer hem. 
Bjuder på bilder och önskar dig en trevlig helg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällstur

Idag fick det bli en dragtur på kvällen. Dels för att det var bra temperatur och så var jag ju tvungen att prova min nya pannlampa som jag inhandlade igår då jag och mamma var på shopping. Funkade perfekt. Jag är jättenöjd! En Silva lampa. 
Lyra var återigen duktig på att dra och bästa av allt, hon måste banne mig lyda oxå... hehe. 
Lill Kiwi -frukten hakade på bra och är nu trött. Passar bra med trötta hundar, jag ska kasta mig på soffan och bara mysa, Henke är på kollegie ikväll. Tjejmys får vi ha då. Tog några bilder.. hmm...men i mörkret och hög fart, ja du förstår nog att jag är nöjd med de suddiga bilderna som överhuvudtaget blev. 
 
 
 
Lyra ville ha en liten kram istället för vara med på bild 
 
 
Lyra visar sin tjuuusigaste look... hihii 
 
 
Tack för titten, ta hand om er. Hejdå. 
 

Drag

Den som känner mig från mitt förra liv vet hur mycket tid jag la ner på att hålla hundarna i form under vintern genom att köra drag med dom. En aktivitet både jag och hundar gillar. Tyvärr har jag inte tiden att skaffa riktiga draghundar... ännu. 
Idag var det premiär för Lyra! Tack och lov så tog jag sparken med mig då jag drog från det gamla, men inte linor och selar, men allt går att improvisera med lite koppel och en gammal sele. 
 
 
Lyra var duktig för att vara första gången hon drar. Inte rädd för sparken. Fick korrigera henne ibland då hon skulle springa i diket eller busa med Kiwi, hon lydde bra! 
 
 
Tog en liten paus. 
 
 
 
 
 
Sen vände vi och körde hem igen. Den som sen ska jaga hare fick agera hare... bra det för Lyra tyckte det var trist att vända, ville fortsätta istället. 
 
 
Igår kom mamma och pappa och firade Henke som fyllt år. Pappa hade med sig lampor till hallen och det blev jättebra. Jättenöjd! Tack!!
 
 
Nä nu tar jag en kaffe, hundarna sussar sött efter turen idag och Lillträsk är precis som det ska vara, lugnt och stilla. Ha en fin söndag.