Valp tänk

Även om man haft valp förr så slutar man aldrig förundras över dessa små individer. Jag har aldrig haft en stövare och jag hoppas Kiwi kommer vara den som lär mig, lika väl som jag lär henne. 
Skogspromenaden imorse bjöd på uppvisning i springa fortfortfort, ja nästan så bakben och öron trasslade ihop sig! Självständig tjej som inte räds höjder, diken eller grenar. 
 
 
Man funderar vad som rör sig i huvudet på en sån liten. Och även om det ibland är jobbigt så är det en tacksamhet att få lära känna en ny personlighet. Sanna ord att ha med sig: Du har familj och vänner, hunden har bara dig. 
 
Isen har börjat lägga på Lillträsket. 
 

Naturen

Idag är jag och tjejerna ute i det underbara höstvädret. Sol och knappt plusgrader. Vi hittade en fin gren som mina ljusbollar fick klä. Ska fortsätta klä grenen eftersom med naturmaterial. 
 
Sen grävde jag ett hål, hämtade en stock och lite grenar och Vips! så fick vi början till ett fågelbord. Ska dit med mer mat åt dom små, men hade inte hemma för tillfället. 
 
 
 

Kiwi

Finns anledning till dåligt skrivande här. Hon är liten och mjuk och heter Kiwi. Världens goaste stövarvalp som vi hämtat från Östersund.