Nu drar vi snart!

Strax färdigpackat här i huset, som ser ut som ett r*vhål med grejer och saker överallt, på riktigt ..nu ska vi jaga hare! 
 
 
 
 
Det ska bli så himla skönt komma iväg. Vi har fått mark en bra bit bort så vi ska sova i en jaktkoja två nätter. 
Allt provisoriskt, vatten på dunk, mat på öppen eld, dass... I love it! 
Ibland måste man leva så, både för att slappna av och för att uppskatta det man har. 
 
Ska ta bilder och visa dig senare, jättefin koja. 
 
Och det bästa av allt, idag fixade jag tillbaka min gamla jaktmark, den jag lämnade då jag lämnade mitt gamla liv. Nu som harjägare istället för älgjägare. Du anar inte så glad jag blev över att ha fixat det. Å jaktledaren blev minst lika glad. Å gladast är jag nog att få vara där med människor som bryr sig om mig och inte som med den förre... 
 
Nu ska jag skynda att packa klart. Lovar att ta bilder från Kiwis första harjakt och håll tummarna att det går bra. Inga förväntningar överhuvudtaget men liten förhoppning att iallafall få se jösse!
Kram. 

Grönt skåp

Som jag har suktat efter detta fina, nätta skåp. Efter en mellanlandning i vardagsrummet förflyttade jag skåpet till köket igår. Och där ska det nog stå. 
 
Även fått lampor till fönsterna i vardagsrummet och taket på toan. Inte hunnit fota allt, men taklampan i badrummet valde jag eftersom den hade grönt naturtema, precis som jag vill ha. 
 
 
Lamporna förståss från Antiknytt i Höglandsnäs. Värt allt att bara stå och titta och njuta av hundratals vackra gamla lampor, extra kul då en lampa får följa med hem till Lillträsk! 
 
Nu till Tällis på kaffe. 

Städkunder

När man ser att en kund som aldrig brukar ringa har ringt, ja då börjar tankarna snurra... Har jag missat något? Glömt något? Trots att både jag och Jenni är duktiga så är vi inga robotar... Med en klump i magen ringer jag upp. 
Kunden ville bara tacka för fin städ, hade saknat mig hela sommaren och tyckte jag skulle få veta att jag var betydelsefull och det var skönt att allt nu var som vanligt igen. 
Tänk vad allt blir ljusare med alla dessa fina kunder! 
Dom flesta har sagt åt oss att vi varit saknade under sommaren. 
Dessutom tre nya städ som kommit genom befintliga kunder. 
 
Ville bara dela med mig av en liten bit lycka. 
Är så glad i mitt lilla företag.