Söndags drag

Började dagen med sovmorgon (nästan) fick sova till 0730, då sa Kiwi att det var dags att pinka. Så ut med dom fyrbenta och på med kaffe. 
 
 
Lugn frukost och bara vara. Henke åkte iväg och plogade lite innan det var dags för skidor på tv. Kul att det är här ifrån Piteå och att man känner igen sig då man ser bilder på tv.
Jag fixade ihop lunch så vi kunde äta framför teven. Lchf-pizza, godare än vanlig. 
 
TV och lite vila. Oj så skönt det är att somna till i soffan. Sen ut och köra lite spark. Lyra var toppen idag. Jobbade hårt. Men motivation och lust dämpas eftersom, skulle haft en riktig draghund oxå. 
Kiwifrukten följde med i sin egen takt. 
 
 
Sån himla frihet kunna ta sig ut till tystnaden. Love it. 
 
 
 
 
 
Puss!
 
 
Det hann börja skymma innan vi tog oss in och nu sover dom små i varsin dyna. Ute brann himlen över Lillträsk. Gumman och gubben nöjda över dagen. 
Hoppas din dag varit bra den oxå. 
 

Bara hemma

Vilken lugn och skön dag. Bara varit hemma, inte ens ut på promenad. Lyra och Kiwi kan ju vara ute själva. Lyrisen kommer då man ropar och Kiwifrukten skäller bakom dörren då hon vill in. 
 
Har gjort en variant på kyckling till lunch, bara nyttigt och sedan kastade jag ihop lchf-ostfrallor. Sååå goda och enkla. Tog 5 minuter att göra, sen skulle smeten stå och dra i lika många minuter och sedan tio minuter i ugnen. Jättegott! 
 
Henke har gjort färdigt runt sista fönstret på nedervåningen. Nu är alla fönster färdiga här nere. Oj så bra! Fint blev det. 
 
 
 
Kanske inte verkar så märkvärdigt, men har man provat byta fönster så vet man hela processen med smygar och foder å hela faderullan. 
 
För varje sak som händer här i huset så tänker jag bara att det är helt fantastiskt! Att vi klarat av att totalrenovera vårt fina hus. Inte förändra stommen eller själen. Förfinat. 
Vi är bäst. 
 
 
 
 
 

Just nu i Lillträsk

Nu har vi helg i Lillträsk. Skönt. Efterlängtat. Vi jobbade halv dag båda två och sen :
Hem 
Vila 
Handla 
Elda skräp 
Bära in pärlspont 
Kaffe och choklad 
Husse har högläsning för hundarna och matte is going wild till bra åttio tals musik på radion. 
 
Yes det var vår fredag och nu soffhäng och helt seriöst en längtan efter kudde och säng. 
Bjuder på fredagsbilder och önskar trevlig kväll.