Getingstick och bak

Sitter här på kvällskvisten med mina stearinljus och fyller fyra stycken minitårtor. Allt är helt tyst och lugnt, hundar och katter sussar och jag mår bra! 


Spritsar på fyllningen, blir lixom bättre då 😊 sen plasta och in i frysen. 


På förmiddagen möttes jag och mamma i Lillpite och besökte Höstmarknaden. Mycket folk och mycke trevliga saker. Och att avsluta besöket med gratis våfflor och kaffe kändes bra. Tack mamma för en fin dag. 

På väg hem så nöp det till på insidan av överarmen...två gånger!! Slet av mig koftan och hittar en geting 🤤 men dra åt helv**e så ont det gjorde! 

Tur att jag inte är allergisk även om jag kände mig lite konstig i skallen efteråt...ehh...ja det är ju inte nån ovanlig känsla..höhö 😆

Tog en liten sväng på gården med hundarna  (och katterna som alltid följer med) och sen en powernap där Kiwifrukten la sig näranära...hon kände nog att jag hade ont. 

Ser du de vita prickarna? Förföljar-katterna 😂


Imorgon ska jag och Kiwifrukten ut i skogen. Ser fram emot det. Att bara vara ute i det fria. Och efter det så ska minitårtorna kläs och dekoreras. Håll utkik efter resultatet 😊

Ha en fin kväll. 

Magiskt och djuren

Älskar hösten. Ljuset, luften, färgerna...

Denna morgon var magisk. Man vill bara stanna kvar i ögonblicket för alltid när solen kämpar sig upp och dimmorna sveper över sjön. Allt är helt tyst..

Katterna var på bushumör på morgonkvisten. Sötisar 😊


Vilken bra dag jag har haft idag hos 3 olika kunder. Så olika varandra och lever olika liv men lika tacksamma och ödmjuka. Och tacksam är jag över att få sitta en stund med dom som passerat 80. Bara få vara en del av deras långa liv. Lyssna på deras historia. 

Deras glädje och deras sorg. 
Att vara viktig för dom som är så gamla att dom varken har familj eller vänner i livet. Tänk på det...att när dessa gamla dör så försvinner en liten bit av historien som ingen kommer att kunna berätta om på det sätt som dom kan. Ta dig tid att lyssna, du kommer att känna dig rikare och ödmjukare. 

Kökssoffan i Lillträsk nu ikväll är upptagen av fyra små pärlor ❤


Tack snälla för att du tog dig tid att titta in här. Kram. 

Pappas tårta

Idag fyller bästa pappa år och jag fixade tårtan 😊 ljuvlig mild lavendelfärgad med äkta blommor på toppen. 

Vad tycker du?