Hej vännen.

Hur har din påsk varit? Hoppas du har haft det bra. Jag har varit förkyld hela påsken...bra tajming...inte! Har försökt hjälpa Henke på övervåningen så gott jag har orkat. Vi har inte lämnat gården under hela helgen. Skönt. 


Sovrummet börjar vara ganska färdigt, tapeter och golv å sånt tar vi efter sommaren, viktigast få i ordning golven och isolera, upp med gips på väggarna. Nu har vi rivit upp golvet i hallen uppe. Snett och vint..och Henke fick byta lite virke vid balkongdörrarna. Men nu är golvet snart klart att läggas igen. Blir bra. 


Översta bilden är golv och balkongdörrar kvar och sen är dom...tadaaa...borta 😊

En sak är då säkert...är så himla glad över vår lilla traktor. Fy tusan vad den har gjort timmar och lyft under vår renoveringstid. 

Tog några skräpbrädor och gjorde en brasa,  sen tog vi ut ryggsäckarna och grillade korv. 


Tycker öppningen i innertaket uppe i hallen är fint. Tänk att dom fick ihop allt förr i tiden...utan moderna hjälpmedel. Coolt. 


Går omkring och samlar spillbitar från virket vi bygger av. Ska göra lite egna saker av dessa...visar dig senare. Henke har noll koll på vad man kan göra av spill..."bara du inte ska göra en hinderbana åt katten"...öööhhh....näää...haha!


Ikväll tar vi det lugnt. Det är hockey. Hejja Brynäs! 

Bygget fortsätter vi med imorgon. 
Kram på dig. 

#1 - - Anki%2525252520E:

Herregud vad ni jobbar o sliter! Ni är sååå himla duktiga!!!!!!!

Svar: Tack 😊
Mia Öhlund